Оптимизация за търсачки (SEO)

Оптимизацията за търсачки (SEO), макар и много техническа практика, е маркетингова функция и тя трябва да се третира като такава. В процеса на оптимизация, ние проучваме задълбочено услугите, продуктите и цялостната бизнес стратегия на Вашата компания. По време на нашата работа се стремим да разберем и акцентираме върху вашите конкурентни предимства, брандинг, бъдещи цели за развитие на сайта и съпътсващите ги процеси.

Целта на SEO оптимизацията е придобиването на клиенти. Нашата роля е да насочим повече трафик към уебсайта на вашата организация. Механиката, начинът, по който се прави, се развива и променя, но обикновено се ръководим от показатели като:

  • Общ трафик на сайта
  • Трафик към най-популярните ви страници
  • Ключови думи, управляващи трафика
  • Ключови думи, които водят до конверсии
  • Беклинкове и вътрешни връзки
  • Страници, които водят до конверсии
  • Трафик на страница и реийтинг на конверсиите на страница
  • Трафик спрямо ключова дума и брой кликове

Имаме 3 конкретни цели

Откриваемост

Най-добри резултати в търсачките, високо класиране при определени условия за търсене

Трафик към сайта

Осигуряване на трафик, който да доведе до допълнителни продажби

Висока възвръщаемост

Проектиране на добра SEO стратегия, която да ви носи приходи и резлутати

Какво следим

Конверсии

Оптимизацията на конверсията (CRO) означава оптимизиране на броя на конверсиите в сравнение с броя на посетителите. В зависимост от бизнес целите ви, можем да използваме A / B тестване, топлинни карти и други инструменти, за да подобрим процента на реализациите.

Таргетиране на клиенти

За да ви помогнем да разберете и насочите аудиторията си правилно, ние създаваме персонажи за клиенти. Лацзебяче ги в различни групи и анализираме груповото им поведение, за да разберем как купуват.

Оптимизация за мобилни устройства

Стараем се да направим преживяването за посетителите, които достъпват сайта ви от мобилни устройства – приятно. Информацията ви е достъпна и логично подредена. Използваме различни техники за компресиране на данни и за да сме сигурни, че сайтът се чете и вижда добре.

Проучване на ключови думиKeyword Research

Създаваме съдържание около популярните ключови думи, които аудиторията използва, за да намира информация онлайн, като дава голяма стойност на посетителите на уебсайта Ви. Използваме софтуер, за да определим ключови думи с дълга опашка (long tail keywords) и подходящи теми.

Таргетиране по ключови думи

Контекстуалното насочване по ключови думи се използва, когато трябва да оптимизираме уебсайта Ви за платени реклами или да привлечем подходящата аудитория. Правим това чрез използване на ключови думи, които са тясно свързани с вашата индустриална ниша. Въз основа на това измерваме и проследяваме рекламните кампании.

Оптимизация за търсачки

Без значение от какво естество е бизнеса ви, Оптимизацията за търсачки позволява сайтът ви не само да е по-лесно откриваем през търсачките, но и да се класира по-високо в страниците с резултати от търсенето. Което води до по-висока възвръщаемост на инвестициите.

Ефективен копирайтинг

Доброто текстово съдържание има силата да продава. Съставянето на статии и материали, които обясняват в детайли, и представят в най-добра светлина това, което предалгате, наричаме копирайтинг. Важно е текстовете да предават емоция, да бъдат ясни, точни и полезни. Нашият професионален екип ще се погирижи за това.

SEO стратегия за растеж

Разбирането на съществуващите положителни и отрицателни практкики на клиента, които може да подобрят или влошат SEO резултатите е от съществено значение. Генерираме месечни постоянни доклади, за да си осигурим самоанализ и да доведем до успех рекламните кампании.

Цени

Избери своя план