Правила за връщане и отказ

 

Малък проблем

Бележка: Със закупуването на Билет за решаване на Малък проблем, заплащате еднократна такса. Таксата за билети се използва за определяне на проблема и не се възстановява.

В случай, че не сте доволни от качеството на нашата услуга, или не сме разрешили поставения проблем, можете да подадете жалба на refund@afterteam.com

В имейла, любезно молим да посочите своя адрес на сайта, клиентски данни  и да опишете подробно казуса.  В срок до 48 часа, наш служител ще се свърже с Вас за изясняване на случая.

Ако казусът не бъде разрешен, или се установи, че не екипът ни не е предоставил необходимата услуга в поставения срок, или с необходимото качество, което удовлетворява клиента, в срок до 10 (десет) работни дни ще получите пълно връщане на заплатената сума.

Абонаментен план

Отказът от нашите абонаментни услуги може да бъде направен по всяко време, като абонаментната сума се възстановява в случай, че в срок до 48 (четиредесет и осем) часа, считано от датата на падежа, сте подали заявление за отказ по електронен път.

Можете да се откажете от своя план през системата, или с имейл до support@afterteam.com

SEO услуги

SEO Услугите са ангажимент от 6 до 12-месеца; за да получите най-добри резултати, се очаква да ползвате услугите през целия период. Ако закупите месечен план, можете да отмените SEO услугите  по всяко време и Afterteam.com няма да ви таксува за бъдещи месеци. Въпреки това, няма да ви бъдат възстановени разходите за текущия или последните месеци.  Ако закупувате месечни, полугодишни или годишни планове, можете да отмените SEO услугите в рамките на 48 часа след покупката и можете да получите пълно възстановяване, включително за първия месец. След 48 часа обаче, Вие се съгласявате да платите за първия месец и сумата ще Ви бъде възстановена само за времето след първия месец.

Можете да се откажете от своя план през системата, или с имейл до support@afterteam.com