Pay-per-Click управление

PPC е система, базирана на търгове, в която различни рекламодатели дават оферти за насочване и достигане до потребителите онлайн. Независимо дали търсите да намерите клиенти с платено търсене, или чрез т.нар. дисплейни реклами, фирми от всякакъв размер могат да използват този канал, за да достигнат до потенциални заинтересовани страни и нови клиенти.

С PPC реклама, можете да достигнете до аудиторията, която търсите, когато пожелаете, и често – на цената, на която пожелаете. Затова, до ден днешен, това е една от най-ефективните форми на дигитален маркетинг.

Нашите услуги

Платена реклама в търсачки

Постигнете положителна възвръщаемост на инвестициите с нашата платена реклама при търсене. Заедно с Вас, ще разходваме средствата разумно, като използваме най-целенасочената и рентабилна форма на реклама.

PPC ремаркетинг

Превърнете ценните си „потенциални клиенти“ в „лоялни последователи“. Нашият екип от професионалисти ще ви помогне да привлечете отново потребители, които вече са проявили интерес към Вас, като разработят стратегия, която отговаря на всички ваши нужди.

Реклама в социални мрежи

Трябва да генерирате информираност за вашата марка, продукт или услуга? Ще разработим стратегия за социална реклама, насочена към постигане на основните Ви финансови и маркетингови цели.